Mäkihypyn ja yhdistetyn nuorten valmennusryhmät nimetty

Mäkihypyn ja yhdistetyn nuorten valmennusryhmät kaudelle 2014-2015 on nimetty. Kouvolan Hiihtoseurasta ryhmiin valittiin mukaan Pyry Ruikka mäkihypyn osalta ja Vili Laukkanen yhdistetyn puolelle.  Mäkihypyn Lidl-ryhmä Andreas Alamommo Ounasvaaran Hiihtoseura, Niko Kytösaho Lahden Hiihtoseura, Wili Loukasmäki Kainuun Hiihtoseura, Joni Markkanen Lahden Hiihtoseura, Eetu Meriläinen Jyväskylän Hiihtoseura, Tuomo Mutru Lahden Hiihtoseura, Joonas Parpala Ounasvaaran Hiihtoseura ja Pyry Ruikka, Kouvolan Hiihtoseura. Valmentaja: Janne Ylijärvi ja leirivalmentaja: Iisakki Nivala.

Yhdistetyn Lidl-ryhmä: Timi Heiskanen Ounasvaaran Hiihtoseura, Santeri Hynninen Puijon Hiihtoseura,
Aleksi Immonen Sotkamon Jymy, Waltteri Karhumaa Ounasvaaran Hiihtoseura, Atte Kettunen Jyväskylän Hiihtoseura, Topi Kuusisto Ylistaron Kilpa-Veljet, Benjamin Kähkönen Lahden Hiihtoseura, Vili Laukkanen Kouvolan Hiihtoseura, Otto Niittykoski Ylistaron Kilpa-Veljet, Arttu Pohjola Lahden Hiihtoseura, Jesse Pääkkönen Puijon Hiihtoseura, Perttu Reponen Kiteen Urheilijat ja Rasmus Ähtävä  Sotkamon Jymy. Valmentaja: Juha Viholainen