Mäki / Yhdistetty

Taitoharjoitus hiihtosuksilla. Matiaksen tyylinäyte.

Nyt on lapsilla mahdollisuus päästä kokeilemaan mäkihyppyä Kouvolan hyppyrimäellä.

Kokeilupäivät järjestetään lauantaisin 25.9., 2.10., 16.10. ja 23.10. klo 10:00-12:00.

Mukaan ... See more

Mukaan ... See more

Kiitos Seppo Hyvönen ja Kouvolan mäkituomarikerho. Nyt on pikku mäkikotkille kahdet uudet välineet millä aloittaa upea harrastus.

Polku ylös ja lentoon -kiertue on saapunut Kiteelle! KHS:n Olli Koponen korkkasi K56 mäen!
Täällä on loistavat puitteet harrastaa!🤩👍👍
#mäkihyppy #polkuylös2021 #Kitee Suomen ... See more

Ski jumping team Kouvola / KHS mäkihyppääjät treeneissä

5v Luca pääsi tänään ensimmäistä kertaa Kouvolan K2 mäkeen! Poika tokaisi muutaman hypyn jälkeen että kyllähän jännitti mutta oli tosi kivaa!
Tulkaahan lapset ja vähän isommat ... See more

Tervetuloa kokeilemaan mäkihyppyä tänää 21.8.2021 klo 10-13. Pisteemme sijaitsee jäähallin liikenneympyrän läheisyydessä💪 FRESH START - liikunta - ja urheilutapahtuma

Olemme mukana liikunta ja urheilutapahtumassa – uusi alku lauantaina 21.8.2021 klo 10-13 Kouvolan urheilukeskuksessa. Iltapäiväksi siirrymme hyppyrimäelle, jossa pääsee seuraamaan ja ... See more

Mitäpä sitä seuran väki muutakaan lomalla tekee kuin muovittaa. Talkooväessä on koko ajan ollut mukana niin junnuja, veteraaneja, vanhempia kuin muitakin innokkaita seuran jäseniä.

Yhdessä ... See more