Hiihto

["error","An access token is required to request this resource."]
3 months ago

Tänään reippaat ampparikoululaiset talkoilivat Tyrrissä ☀️ Sää oli mitä parhain 👌 Mukana menossa huoltajat ja valmentajat #valioakatemia

3 months ago

Kesäloma ei hiihtäjällä tarkoita lomaa. Kouvolan hiihtoseurasta on kuluvalla viikolla ollut hyvä joukko urheilijoita leireilemässä Obertilliachissa, Itävallassa.
Kuvassa Lauri Lepistö ja ... See more

3 months ago
Kesäkilpailut ovat hiihtäjille kovia harjoituksia ja kuntotestejä

Vuokatin Aateli Race kokoaa kesästä toiseen suuren joukon hiihtäjiä testaamaan kesäkuntoaan. Lauri Lepistö ja Lari Lehtonen kertoivat, millainen rooli kilpailuilla on harjoituskaudella.

4 months ago

Kouvolan Sanomat

Ville Nousiainen ryhtyy valmentajaksi — Kouvolan Hiihtoseura esitteli nykyisiä ja tulevia tähtiään.

5 months ago

PRISMA-CUP:n 6-16 -sarjojen yhteistulokset alla. Kaikki palkitaan maanantaina 21.5.18 hiihtokauden päättäjäisissä Mielakassa:

N6
Nea Rantanen 10+9+10=29
Teresa Karavirta 10
Sanni Laari 9
... See more

5 months ago

Ampumahiihtokoulu jatkaa tutulla aikataululla. Eli Amppariharkat sunnuntaisin Tyrrissä klo 18.
Tervetuloa!

5 months ago

Hiihtokauden päättäjäiset Mielakan rinnekahviossa ma 21.5.2018 klo 18:00.
Tilaisuudessa jaetaan seuran mestaruushiihtojen, ampumahiihdon mestaruuskisojen ja Prisma-cupin kokonaiskilpailun ... See more

5 months ago

Suomen Ampumahiihtoliiton liittokokous palkitsi kaudella 2017-2018 Kaisa Mäkäräisen vuoden ampumahiihtäjänä ja Heidi Nikkisen vuoden nuorena ampumahiihtäjänä. Hieno palkinto ... See more

Maastohiihdon valmennusryhmät nimetty kaudelle 2018-2019 - Hiihtoliitto

KHS:n Emil Liekari valittu ST1 Nuorten maajoukkueeseen ja Lauri Lepistö miesten ... See more

Maastohiihdon valmennusryhmät tulevalle kaudella 2018-2019 on nimetty. Naisten maajoukkueeseen nimettiin kahdeksan ja miesten maajoukkueeseen kymmenen urheilijaa.

« 1 of 11 »