SAMPSALLE LEVILTÄ SUOMEN MESTARUUS JA SM-PRONSSI

Sunnuntaina 12.04.2015 Nuorten SM-kisoissa Levillä Kouvolan Hiihtoseuran Sampsa Hämäläinen laski ykköseksi alppiyhdistetyssä M16 sarjassa. Super G -laskun jälkeen Sampsa oli viidentenä 0,52 s kärjestä, mutta hienon pujottelulaskun ansiosta nousi voittoon 0,24 s erolla Nilsiä Ski Teemu Partaseen. Kolmas oli Joensuun pujottelijoiden Leo Aatamila, eroa Sampsaan 0,56 s.

Jatkoa hienolle kisamenestykselle tuli pari päivää myöhemmin kun Sampsa laski SM-pronssille suurpujottelussa M16 sarjassa. Sääolojen takia yhden kierroksen kisana lasketussa suurpujottelussa Sampsa jäi kisan voittaneesta Santa Claus Ski Teamin Elian Lehdosta 0,42 s. Toiseksi laski Nilsiä Ski Teemu Partanen, vain 0,02 sekuntia Sampsaa nopeampana.

SM-kisaviikon muissa lajeissa ei täysosumia tullut, sijoitukset; syöksy 9., super G 18., pujottelu DNF2, paripujottelu 9.

Kouvolan Hiihtoseuran Tessa Backmanin kisat meni vauhtilajien osalta hienosti, tekniikkalajeissa oli hieman vaikeampaa. Tessan sijoitukset N16 sarjassa olivat; syöksy 6., super G 12., alppiyhdistetty 11., pujottelu DNF1, paripujottelu 17., suurpujottelu DNF.