SAMPSA ABETONESSA MOLEMMISSA KISOISSA 29.

Italian Abetonessa lasketuissa lasten kansainvälisissä kilpailuissa Pinocchio Sci:ssä KHS:n Sampsa Hämäläinen sijoittui molemmissa kilpailussa sijalle 29. Upeissa olosuhteissa lasketuissa kilpailuissa Suomea edusti kuuden laskijan ryhmä N16/M16 sarjoissa.

Ensimmäisen kisapäivän pujottelu meni Sampsalta odotuksien mukaisesti; molemmat laskut olivat tasaisia suorituksia eikä suuria virheitä tullut. Sijoitus oli Suomen pojista paras, Hyvinkään Slalomseura Sukkulan Emil Keränen oli 30. ja saman seuran Niklas Järvikare keskeytti toisella kierroksella. Tytöistä parhaiten onnistui Espoon Slalomseuran Inka Antikainen, joka oli hienosti 11., Santa Claus Ski Teamin Linda Tervaniemi oli 30. ja Siilinjärven Ponnistuksen Netta Lappalainen 31. Osallistujia pujottelussa oli pojissa 75 ja tytöissä 62.

Toisen kisapäivän suurpujottelulaskut eivät Sampsalta oikein onnistuneet, molempiin laskuihin tuli virheitä huonoihin paikkoihin ja sijoitustavoite 20 parhaan joukkoon jäi saavuttamatta. Suomen pojista Niklas Järvikare oli upean toisen laskun ansiosta 10. ja Emil Keränen 24. Tytöistä parhaiten onnistui jälleen Inka Antikainen, joka saavutti joukkueen parhaan sijoituksen ollen 8., Netta Lappalainen oli 24. ja Linda Tervaniemi joutui jättämään kisan kesken ensimmäisen kierroksen jälkeen pienen kolhun johdosta. Osallistujia suurpujottelussa pojissa oli 77 ja tytöissä 62.